Salată De Pecan Albastru De Alune
Salata de Pecan albastru de alune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 2 porții cu 949 calorii, 18g de proteine, și 84G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.07 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sare, albus de ou, brânză gorgonzola și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 74%. Încercați Salată de țelină, brânză albastră și alune, Salată De Mere, Brânză Albastră Și Alune Pe Frunze De Andive, și Pere fiert în apă, brânză albastră de râu Rogue și salată de alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 300 de grade F (150 de grade C). Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Bateți albușurile de ou până se spumează într-un vas mare de sticlă sau metal. Adăugați treptat zahărul, continuând să bateți până se formează vârfuri medii. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: vârful vârfului format de albușurile de ou ar trebui să se onduleze ușor. Îndoiți în piper cayenne și sare.
Adăugați nucile pecan și amestecați până când sunt acoperite.
Întindeți amestecul uniform pe foaia de copt căptușită cu pergament.
Coaceți 10 minute, apoi întoarceți bucățile de pecan.
Coaceți încă 10 minute până la prăjit.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească aproximativ 15 minute.
Mound două cești de salată verde pe fiecare farfurie.
Presărați fiecare porție cu 1/4 cană de brânză Gorgonzola, apoi stropiți cu o linguriță de ulei de alune. Topiți fiecare salată cu o ceașcă de nuci pecan prăjite.