Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de Paste feta cu roșii. Această rețetă servește 8 și costă 2,68 USD pe porție. O porție conține 563 calorii, 17g de proteine, și 43G de grăsime. 7270 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați măsline, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este mare. Rețete similare sunt Salată De Paste Feta Cu Roșii, Salată De Paste Feta Cu Roșii, și Salată vegană de roșii și paste feta.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita cu un strop de ulei pentru a nu se lipi. Se fierbe timp de 12 minute sau conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se scurge bine și se lasă să se răcească.
4
Așezați pastele într-un castron și adăugați roșiile, măslinele, feta și roșiile uscate la soare tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare
Tomate
Măsline
Paste
Brânză Feta
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Pentru pansament, combinați roșiile uscate la soare, oțetul, uleiul de măsline, usturoiul, caperele, sarea și piperul într-un robot de bucătărie până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Oțet
Capere
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
6
Se toarnă pansamentul peste paste, se presară parmezan și pătrunjel și se aruncă bine.