Salată De Paste De Struguri

Salată De Paste De Struguri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de paste de struguri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Această rețetă fără lactate servește 14 și costă 84 cenți pe porție. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ceapă, sos de salată de varză, paste spiralate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Salată de Broccoli, struguri și paste, Salată De Paste Cu Struguri Și Somon, și Salată De Struguri Și Paste De Ziua Muncii.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-un castron mare, combinați strugurii, broccoli, șunca, măslinele și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
StruguriStruguri
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Scurgeți pastele și clătiți în apă rece; se amestecă în amestecul de struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Adăugați pansament și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore înainte de servire.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții14
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista