Salata de paste cu sparanghel și anghinare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4 și costă 2,82 USD pe porție. O porție conține 839 calorii, 36g de proteine, și 33g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de afine, sos de salată de vinaigretă balsamică, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma afine uscate, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Pentru Micul Dejun ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui cremos la grătar cu lămâie, sparanghel și paste de anghinare, Salată De Anghinare-Sparanghel, și Salată de anghinare și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
3
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați sparanghel și gătiți până se înmoaie, aproximativ 1 minut. Se strecoară sparanghelul din apă și se aruncă imediat într-un castron umplut cu apă cu gheață; lăsați să stea în apă cu gheață până se răcește complet, apoi tăiați în bucăți de 1 inch. Apoi, adăugați pastele în apă clocotită și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; se scurge, se clătește cu apă rece până se răcește, apoi se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Amestecați maioneza, vinaigreta balsamică, sucul de lămâie și sosul Worcestershire într-un castron mare. Îndoiți anghinare, pui, afine, migdale, slănină mărunțită și sparanghel. Condimentați după gust cu sare și piper, apoi pliați în paste fierte. Se da la frigider cel putin 1 ora inainte de servire.