Salată de paste cu sparanghel și anghinare

Salată de paste cu sparanghel și anghinare
Salata de paste cu sparanghel și anghinare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4 și costă 2,82 USD pe porție. O porție conține 839 calorii, 36g de proteine, și 33g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de afine, sos de salată de vinaigretă balsamică, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma afine uscate, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Pentru Micul Dejun ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui cremos la grătar cu lămâie, sparanghel și paste de anghinare, Salată De Anghinare-Sparanghel, și Salată de anghinare și sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
3
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați sparanghel și gătiți până se înmoaie, aproximativ 1 minut. Se strecoară sparanghelul din apă și se aruncă imediat într-un castron umplut cu apă cu gheață; lăsați să stea în apă cu gheață până se răcește complet, apoi tăiați în bucăți de 1 inch. Apoi, adăugați pastele în apă clocotită și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; se scurge, se clătește cu apă rece până se răcește, apoi se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Amestecați maioneza, vinaigreta balsamică, sucul de lămâie și sosul Worcestershire într-un castron mare. Îndoiți anghinare, pui, afine, migdale, slănină mărunțită și sparanghel. Condimentați după gust cu sare și piper, apoi pliați în paste fierte. Se da la frigider cel putin 1 ora inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă BalsamicăVinetă Balsamică
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare și PiperSare și Piper
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Paste FiertePaste Fierte
AfineAfine
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
AnghinareAnghinare
SparanghelSparanghel
MigdaleMigdale
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista