Salată de pană Iceberg cu pansament cald cu slănină

Salata Iceberg Wedge cu pansament cald cu slănină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,36 USD pe porție. Un amestec de slănină, zahăr brun, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Salată de pană Iceberg cu pansament cald cu slănină, Pană Iceberg cu slănină caldă și sos de brânză albastră, și Cina in seara asta: pană Iceberg cu slănină caldă și sos de brânză albastră.
Instrucțiuni
Aranjați pene de salată pe farfurii de servire și acoperiți fiecare pană cu bucăți de roșii și ceapă verde.
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie; tocați când este suficient de rece pentru a le manipula.
Transferați slănina într-un bol.
Se dizolvă zahărul brun cu oțet de vin roșu, sare și piper negru în tigaia fierbinte la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul brun. Amestecați slănina în pansament; reglați condimentele.
Se toarnă pansament cu slănină fierbinte peste pene de salată.