Salată de orz și legume cu lămâie

Salată de orz și legume cu lămâie
Salata de orz și legume cu lămâie este o rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană, cu 6 porții. Pentru 55 de cenți per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 188 de calorii . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca aperitiv. Mergeți la magazin și luați ceapă, busuioc, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 78% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pilaf de orz și legume cu lămâie , bol cu legume de primăvară și orz și Salată de orz cu lămâie și pesto de varză .

Instrucțiuni

1
Gatiti orzul conform instructiunilor de pe ambalaj; se scurge si se raceste complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
2
Puneti fasolea intr-o cratita si acoperiti cu apa; aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 8-10 minute sau până când devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Scurgeți și răciți complet.
4
Într-un castron mare, combinați morcovul, țelina, broccoli, spanacul, ceapa, roșia, ardeiul galben, ciupercile, orzul și fasolea. Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru dressing.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
OrzOrz
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Se toarnă peste salată și se amestecă. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 4 ore înainte de servire.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. The Stag's Leap Wine Cellars KARIA Chardonnay cu o evaluare de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 31 de dolari pe sticlă.
Stag's Leap Wine Cellars KARIA Chardonnay
Stag's Leap Wine Cellars KARIA Chardonnay
Acest Chardonnay grațios se deschide cu arome de piersici, măr galben, condimente și o notă plăcută de vanilie cremă dulce. Vinul are o intrare moale cu citrice și note ușoare de miere care duc la un final persistent de lămâie dulce. Există un echilibru plăcut al acidității și mineralității care sporește prospețimea și eleganța acestui vin. Încercați să combinați acest Chardonnay cu corp mediu cu pește întreg la grătar cu lămâi și capere, scoici prăjiți stropiți cu ulei de măsline infuzat cu lămâie sau pui la friptură.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Revista