Salată de orz negru, fenicul și ridiche

Salată de orz negru, fenicul și ridiche
Salata de orz negru, fenicul și ridiche necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 312 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, coajă de portocală, orz perlat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 93%. Rețete similare sunt Salată De Orz Negru, Fenicul Și Ridiche, Salată de ridiche și fenicul, și Salată de fenicul și ridiche.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
2
Așezați orzul într-o oală medie și adăugați apă pentru a acoperi cu 1 1/2".Se condimentează cu sare. Aduceți la fierbere; reduceți căldurași fierbeți neacoperit până când orzul este fragedși apa este absorbită, 40-45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Răspândiți orzul pe o coacere marefoaie; lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
În timp ce orzul gătește, aruncați feniculfelii și 2 linguri de ulei într-un castron mediu pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
OrzOrz
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Întindeți feliile de fenicul într-un singur strat pe o altă foaie de copt tăiată. Prăjiți până când fennelis este crocant-fraged și începe să se rumenească în pete, aproximativ 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
6
Lasă feniculul să se răceascăpe foaia de copt. Faceți înainte: orz șifenicul poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiseparat și la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
7
Bateți sucul de portocale, sucul de lămâie, șalota,2 linguri de mărar și coaja într-un castron mediu.Se amestecă treptat în restul de 1/2 cană de ulei; sezonvinetă portocalie cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
8
Transferați orzul într-un castron mare; adăugați fenicul prăjit, împreună cu orice sucuri acumulate pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
9
Adăugați jumătate de ridichi, măsline și 1/4 cană de crenguțe de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
10
Stropiți 1/2 vinaigretă de portocale și aruncați pentru a acoperi; condimentează cu sare și piper. Aranjați salatape un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
11
Imprastie ridichi rămase, reservedfennel fronds, și restul de 1/4 cana dillsprigs peste salata. Se trece orangevinaigrette rămase alături de burniță peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista