Salată De Orz Mandarin
Salata de orz Mandarin necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 178 calorii. Dacă aveți la îndemână portocale mandarine, migdale tăiate, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort de mandarină și mămăligă cu sirop de mandarină, Salată De Mandarine Cu Broccoli, și Salată Asiatică De Mandarine.
Instrucțiuni
Gatiti orzul conform instructiunilor pachetului; se scurge și se răcește. Într-un castron, combinați orzul, ciupercile, țelina și ceapa. Într-un borcan cu capac etanș, combinați uleiul, oțetul, sosul de soia și sarea; se agită bine.
Se toarnă peste amestecul de orz și se amestecă pentru a acoperi. Amestecați ușor portocalele și migdalele. Acoperiți și dați la frigider timp de 4 ore sau peste noapte.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay]()
Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay
Culoare fină de aur galben-verde. Fructul opulent, înainte, se manifestă puternic cu arome bogate, de miere de pere și extract de vanilie, cu tonuri de ierburi proaspete și marțipan. Arome foarte pline, luxuriante dezvăluie integrate, de obicei Carneros, mere coapte și fructe piersic combinate cu elementele picante de vanilie-scorțișoară de stejar. Finisajul este cremos, rotund și prăjit, nici "charry", nici rășinos, stejarul a echilibrat fin fructul puternic. Acesta este un vin luxos texturat, cu extract ridicat; o folie excelentă pentru mâncăruri bogate în pește, pui sărat sau o friptură de vițel.