Salată de orz cu legume

Salată de orz cu legume
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate, lacto ovo vegetariene și vegane la colecția dvs., Salata de orz vegetal ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 6 porții cu 221 de calorii, 5 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de oțet de vin alb, bulion de legume, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 64%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Broșe de legume marinate cu cilantro-lime cu salată de varză de orz, supă de orz cu linte și legume, cum se prepară salată de legume | salata de legume sanatoasa.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, aduceți bulionul, apa și orzul la fiert. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-12 minute sau până când orzul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 minute.
3
Într-un castron mare, combinați roșia, dovlecelul, ardeiul galben și pătrunjelul. Se amestecă orzul. Într-un castron mic, amestecați uleiul, oțetul, apa, zeama de lămâie, busuiocul, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ardei GalbenArdei Galben
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
OrzOrz
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Se toarnă peste amestecul de orz; arunca pentru a acoperi. Se acopera si se da la frigider pentru cel putin 3 ore. Chiar înainte de servire, amestecați migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
OrzOrz

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 37 de dolari pe sticlă.
Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay
Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay
Aromele de Golden Delicious Apple, piersici albe și nectarine sunt accentuate cu nuga, miere și zahăr brun. Aromele de piersici, mere și crème brulee se îmbină cu note de caramel, crustă de plăcintă caldă și mere copt.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista