Salată de orez sălbatic și afine
Salata de orez sălbatic și afine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 333 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 96 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, nuci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată De Orez Sălbatic Cu Afine, salată de orez sălbatic cu afine și dovlecei, și Salată de orez sălbatic, Pecan și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 4 până la 6 litri, combinați orezul sălbatic, sarea și 1 litru de apă. Aduceți la fierbere la foc mare; acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când orezul este fraged pentru a mușca și majoritatea boabelor tocmai s-au deschis, 45 până la 60 de minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se lasă să se răcească.
Între timp, întindeți nucile într-o tigaie și prăjiți-le într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până când sunt ușor aurii sub piei, aproximativ 10 minute. Tăiați grosolan. Sortează merișoarele, aruncând orice tulpini și fructe învinețite sau degradate; tăiați fiecare merișor în jumătate (Vezi notele).
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mediu-mare, amestecați zahărul și 1/2 cană de apă până când zahărul este dizolvat și amestecul fierbe.
Se ia de pe foc; se amestecă afinele înjumătățite. Amestecați ușor ocazional până când interiorul merisoarelor a devenit roșu, dar este încă ferm, 8 până la 12 minute (Vezi notele).
Se toarnă printr-o strecurătoare fină într-un castron, rezervând siropul de zahăr de afine.
Într-un castron mare, amestecați ușor orezul sălbatic, jumătățile de afine, uleiul și oțetul. Se amestecă 2 linguri de sirop de afine; gustați și adăugați până la 1/4 cană mai mult sirop pentru a îndulci și umezi salata după dorință (rezervați siropul rămas pentru alte utilizări). Acoperiți și răciți timp de cel puțin 4 ore sau până la 1 zi (Vezi notele).
Se amestecă toate, cu excepția a 2 linguri de ceapă verde, împreună cu nucile și merisoarele uscate (dacă se utilizează).
Se presară cu ceapa verde rămasă chiar înainte de servire.