Salată de orez sălbatic cu fructe uscate și vinetă de portocale-Sherry
Salata de orez sălbatic cu fructe uscate și vinaigretă de portocale-Sherry ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 254 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, coajă de portocală, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de orez sălbatic și Chanterelle cu fructe uscate, brânză de capră și nuci, Salată de pui și orez sălbatic cu vinaigretă de portocale-Mango, și Orez Sălbatic Cu Fructe Uscate.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați pecanii într-un singur strat într-o tigaie superficială; coaceți, amestecând ocazional, 5 minute sau până la prăjit. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Aduceți sucul de portocale la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați caise și stafide; se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
5
Bateți împreună oțetul, sarea și piperul într-un castron mare; bateți treptat în ulei de măsline. Se amestecă coaja de portocală, șalota, țelina, pătrunjelul, fructele cu lichidul lor de înmuiere și orezul pregătit; se amestecă pentru a se combina. Se amestecă nucile pecan prăjite chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant