Salată de orez sălbatic cu fructe uscate și vinetă de portocale-Sherry
Salata de orez sălbatic cu fructe uscate și vinaigretă de portocale-Sherry ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 254 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, coajă de portocală, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de orez sălbatic și Chanterelle cu fructe uscate, brânză de capră și nuci, Salată de pui și orez sălbatic cu vinaigretă de portocale-Mango, și Orez Sălbatic Cu Fructe Uscate.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați pecanii într-un singur strat într-o tigaie superficială; coaceți, amestecând ocazional, 5 minute sau până la prăjit. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Aduceți sucul de portocale la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Adăugați caise și stafide; se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
5
Bateți împreună oțetul, sarea și piperul într-un castron mare; bateți treptat în ulei de măsline. Se amestecă coaja de portocală, șalota, țelina, pătrunjelul, fructele cu lichidul lor de înmuiere și orezul pregătit; se amestecă pentru a se combina. Se amestecă nucile pecan prăjite chiar înainte de servire.