Salată de orez sălbatic cu afine și nuci pecan

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați salata de orez sălbatic cu afine și nuci pecan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 369 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 709 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de amestec de orez brun de orez, ceapă verde, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de orez sălbatic cu afine și nuci pecan, Salată de orez sălbatic cu afine, caise și nuci pecan, și Salată de orez sălbatic și Quinoa cu ciuperci, afine și nuci pecan.
Instrucțiuni
Faceți orezul: folosiți cantitatea de apă pentru orez conform instrucțiunilor de pe pachetul de orez. De obicei, orezul brun drept este un raport de 1: 2 dintre orez și apă. Orezul sălbatic drept este un raport de 1: 3 de orez sălbatic la apă. Pentru acest amestec de orez sălbatic de orez brun pe care l-am obținut dintr-un coș (fără pachet) am folosit un raport de 1 cană de orez la 2 1/3 căni de apă.
Aduceți orezul, 1/2 linguriță de sare și apa la fierbere, reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți timp de 50 de minute. Nu amestecați. Nu descoperi.
Scoateți din aragaz și lăsați să stea, acoperit timp de 10 minute.
Apoi descoperiți, pufuiți cu o furculiță și lăsați să se răcească aproape la temperatura camerei.
Amestecați orezul cu afine uscate, nuci pecan, ceapă verde: într-un castron de servire de dimensiuni medii, amestecați orezul, merisoarele, nucile pecan și ceapa verde împreună.
Faceți pansamentul: într-un borcan separat, amestecați sucul de lămâie, uleiul de măsline, coaja de portocală și sarea și piperul după gust.
Chiar înainte de servire, amestecați pansamentul cu amestecul de orez.
Se servește cald, răcit sau la temperatura camerei.