Salată de orez sălbatic cu afine și nuci pecan

Salată de orez sălbatic cu afine și nuci pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați salata de orez sălbatic cu afine și nuci pecan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 369 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 709 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de amestec de orez brun de orez, ceapă verde, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de orez sălbatic cu afine și nuci pecan, Salată de orez sălbatic cu afine, caise și nuci pecan, și Salată de orez sălbatic și Quinoa cu ciuperci, afine și nuci pecan.

Instrucțiuni

1
Faceți orezul: folosiți cantitatea de apă pentru orez conform instrucțiunilor de pe pachetul de orez. De obicei, orezul brun drept este un raport de 1: 2 dintre orez și apă. Orezul sălbatic drept este un raport de 1: 3 de orez sălbatic la apă. Pentru acest amestec de orez sălbatic de orez brun pe care l-am obținut dintr-un coș (fără pachet) am folosit un raport de 1 cană de orez la 2 1/3 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Aduceți orezul, 1/2 linguriță de sare și apa la fierbere, reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți timp de 50 de minute. Nu amestecați. Nu descoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Scoateți din aragaz și lăsați să stea, acoperit timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4
Apoi descoperiți, pufuiți cu o furculiță și lăsați să se răcească aproape la temperatura camerei.
5
Amestecați orezul cu afine uscate, nuci pecan, ceapă verde: într-un castron de servire de dimensiuni medii, amestecați orezul, merisoarele, nucile pecan și ceapa verde împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Faceți pansamentul: într-un borcan separat, amestecați sucul de lămâie, uleiul de măsline, coaja de portocală și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
7
Chiar înainte de servire, amestecați pansamentul cu amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Se servește cald, răcit sau la temperatura camerei.

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista