Salata de pui-orez curry este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 357 calorii, 29G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Mergeți la magazin și ridicați pudră de curry, măr galan, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi mărul galan, puteți urma acest fel principal cu Apple Cobbler ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Salată De Orez Curry, Salată De Orez Curry, și Salată De Orez Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
2
Întindeți orezul într-o tigaie superficială; se pune la congelator 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
În timp ce orezul se răcește, combinați iaurtul, pudra de curry și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Iaurt
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați puiul și următoarele 3 ingrediente în amestecul de iaurt, amestecând până când este acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Iaurt
5
Se amestecă orezul răcit în amestecul de pui. Puneți salata de pui pe frunzele de salată, dacă doriți.