Salata de năut, somon și rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 1027 calorii, 56G de proteine, și 59G de grăsime pe porție. Pentru $6.47 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați ridichi, rucola, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, care este minunat. Rețete similare includ Salată de năut, somon și Rucola, Salată Caldă De Năut Cu Rucola, și Salată de rucola sălbatică și năut.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 400 F. foaie de cookie-uri cu hârtie pergament de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
2
Îndepărtați pielea din somon și oase, dacă este necesar. Se usucă somonul cu prosoape de hârtie; așezați pe foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
3
Stropiți cu 1 linguriță de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
4
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Între timp, într-un castron mare, aruncați împreună ingredientele rămase de salată, cu excepția rucola. Într-un castron mic, amestecați 1/3 cană de ulei, coaja de lămâie, sucul de lămâie, oțetul, nectarul de agave și muștarul cu biciul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
Rucola
Muștar
Oțet
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
7
Se toarnă pansamentul peste amestecul de mazăre; se amestecă pentru a se combina. Se amestecă rucola. Folosiți 2 furculițe pentru a fulgi somonul în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
Somon
8
Adăugați somon în salată; aruncați ușor. Condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă doriți.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.