Salată de Nasturel cu smochine fierte de Port și ceapă murată
Salata de Nasturel cu smochine fierte în Port și ceapă murată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,29 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 295 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână andive belgiene, ulei de măsline, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată de Nasturel cu smochine fierte de Port și ceapă murată, Salată De Andive Și Nasturel Cu Ceapă Roșie Murată Rapid, și Bacon Berkshire Fiert Cu Ceapă Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ulei de căldură în nonstickskillet mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
2
Adăugați ceapa șiamestecați 1 minut pentru a acoperi cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
3
Adăugați oțetși zahărul și amestecați până când ceapa începe să se înmoaie ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Zahăr
4
Transferceapa pe foaie de copt sau platou; se întinde însingur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Se presară cu sare. Acoperiți șise răcește cel puțin 8 ore sau peste noapte (ceapa va deveni roz). Faceți înainte: se poate face cu 2 zileînainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Sare
1
Bateți oțet de vin roșu, 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper negru proaspăt măcinat și zahăr într-un castron mic. Treceți treptat în ambele oils.DO înainte: Vinaigreta se poate face 1 ziînainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei și rewhisk înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Vinetă
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
1
Combinați smochinele Portand într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere.Reduceți căldura la mediu-scăzut și simmerpână când smochinele sunt pline și fragede, aproximativ30 de minute. Folosind lingura cu fante, transferațiforci în castron mic. Creșteți căldura lamediu - mare și fierbeți siropul de Port până laîngroșat și redus la 6 linguri,aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Smochine
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Transferați siropul înun alt castron mic. Faceți înainte: poate fi făcut cu 2 zile înainte. Acoperiți smochinele și siropul separat și răciți.