Salată de morcovi cu portocale, măsline verzi și ceapă verde
Salata de morcovi cu portocale, măsline verzi și ceapă verde este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 16 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 81 calorii. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, crenguțe de pătrunjel, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fenicul-portocale cu măsline verzi, Salată de fenicul ras cu portocale, măsline verzi și fistic, și Salată de fasole verde, brânză de capră și măsline verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti morcovii intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, aproximativ 7 minute.
Bateți uleiul, sucul de lămâie, coaja de portocală și coriandrul într-un castron mare pentru a amesteca.
Adăugați morcovi fierbinți și aruncați pentru a acoperi. Rece, se clatina ocazional. Se condimentează cu sare și piper.
Stropiți cu miere, dacă doriți. Se amestecă măslinele și ceapa verde. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)
Se amestecă salata pentru a redistribui pansamentul.
Garnisiți marginile platoului cu felii de portocale și pătrunjel. Morcovi movilă în centru.