Salată De Mazăre Cu Ochi Negri

Salată De Mazăre Cu Ochi Negri
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan hor d ' oeuvre? Salata de mazăre cu ochi negri ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 193 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 10 minute. Dacă aveți inele de ceapă, căței de usturoi, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Edamame, fasole neagră și salată de mazăre cu ochi negri cu vinetă de chimen, Salată de mazăre cu ochi negri de Anul Nou cu măsline negre, fetan și usturoi prăjit, și Salată De Mazăre Cu Ochi Negri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mediu de salată, combinați mazărea, ceapa, ardeiul verde și usturoiul. Se amestecă împreună toate ingredientele rămase și se toarnă peste amestecul de legume. Se răcește, acoperit cel puțin 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay
Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay
Culoare fină de aur galben-verde. Fructul opulent, înainte, se manifestă puternic cu arome bogate, de miere de pere și extract de vanilie, cu nuanțe de ierburi proaspete și marțipan. Arome foarte pline, luxuriante dezvăluie integrate, de obicei Carneros, mere coapte și fructe piersic combinate cu elementele picante de vanilie-scorțișoară de stejar. Finisajul este cremos, rotund și prăjit, nici "carry", nici rășinos, stejarul a echilibrat fin fructul puternic. Acesta este un vin cu textură luxoasă, cu extract ridicat; o folie excelentă pentru mâncăruri bogate în pește, pui sărat sau o friptură de vițel.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista