Salată De Linte Roșie
Salata de linte roșie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 78 de cenți pe porție. O porție conține 162 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Un amestec de oțet balsamic, brânză feta, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă Curată De Linte Roșie De Morcovi Și Ghimbir, Salată De Prune, Portocale Și Linte ... Și Fave Five Friday: Mâncăruri Minunate De Linte, și pentru salată de Quinoan și linte neagră cu salată verde mixtă.
Instrucțiuni
Sortează lintea și aruncă orice resturi. Clătiți și scurgeți lintea.
Într-o tigaie de 2 până la 3 litri, aduceți aproximativ 1 litru de apă la fierbere la foc mare.
Adăugați linte, amestecați pentru a se separa și fierbeți, neacoperite, doar până când sunt fragede pentru a mușca, dar nu moi, 5 până la 10 minute pentru șefii roșii, 20 până la 30 de minute pentru lintea obișnuită.
Se amestecă oțet, ulei și usturoi.
Se toarnă peste linte caldă și se amestecă ușor.
Lăsați să stea până se răcește.
Adăugați ardei gras, ceapă, roșii, castraveți, busuioc și brânză feta.
Se amestecă ușor cu linte.
Se toarnă într-un castron de servire.
Se adaugă sare și piper după gust.