Salată De Linte Roșie

Salată De Linte Roșie
Salata de linte roșie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 78 de cenți pe porție. O porție conține 162 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Un amestec de oțet balsamic, brânză feta, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă Curată De Linte Roșie De Morcovi Și Ghimbir, Salată De Prune, Portocale Și Linte ... Și Fave Five Friday: Mâncăruri Minunate De Linte, și pentru salată de Quinoan și linte neagră cu salată verde mixtă.

Instrucțiuni

1
Sortează lintea și aruncă orice resturi. Clătiți și scurgeți lintea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
2
Într-o tigaie de 2 până la 3 litri, aduceți aproximativ 1 litru de apă la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați linte, amestecați pentru a se separa și fierbeți, neacoperite, doar până când sunt fragede pentru a mușca, dar nu moi, 5 până la 10 minute pentru șefii roșii, 20 până la 30 de minute pentru lintea obișnuită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
4
Scurgere.
5
Se amestecă oțet, ulei și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Se toarnă peste linte caldă și se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
7
Lăsați să stea până se răcește.
8
Adăugați ardei gras, ceapă, roșii, castraveți, busuioc și brânză feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
9
Se amestecă ușor cu linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
10
Se toarnă într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
11
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista