Salată de linte franceză cu brânză de capră

Reteta salata de linte franceză cu brânză de capră ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 15 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 199 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, linte verde, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Salată De Linte Franceză Cu Brânză De Capră, Salată franceză de linte cu brânză de capră și nuci din bucătăria mea din Paris, și Salată de brânză de capră și linte.
Instrucțiuni
Combinați oțetul de sherry, 3 linguri de ulei de măsline și usturoiul tocat într-un borcan cu capac și agitați până se omogenizează. Pune deoparte.
Puneți linte, bulion de pui, apă și 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță și dați la fiert. Reduceți focul la minim și fierbeți, acoperit, până când lintea este doar fragedă la mușcătură, aproximativ 20 de minute. Nu gătiți prea mult.
Se ia de pe foc, se scurge și se răcește cel puțin 30 de minute.
Transferați lintea răcită într-un bol de amestecare.
Se amestecă pansamentul, arpagicul și coriandrul; se amestecă bine. Dacă serviți salata imediat, adăugați brânza de capră și roșiile. Dacă pregătiți rețeta din timp, puneți la frigider salata și adăugați brânza de capră și roșiile chiar înainte de servire.