Salată de linte cu ouă fierte moi
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură vegetariană? Salata de linte cu ouă fierte moi ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 282 calorii, 17g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Dacă aveți la îndemână rucola pentru bebeluși, sare kosher, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Legume verzi de primăvară și ouă întregi fierte ouă, Vanill, Ouă fierte moi și anghinare în bulion, și Frise XV cu reteta de Bacon si oua fierte moi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți lintea într-o cratiță medie. Acoperiți cu apă până la 3 centimetri deasupra lintei; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când lintea este fragedă.
Scurgeți și păstrați cald.
Adăugați apă într-o cratiță mare la o adâncime de 3 inci; aduceți la fierbere.
Adăugați ouă; se fierbe 5 minute și 30 de secunde.
Scurgere. Puneți ouăle în apă cu gheață; lăsați să stea 5 minute.
Combinați uleiul, oțetul, muștarul, usturoiul, sarea și 1/4 linguriță de piper negru într-un bol mediu, amestecând cu un bici. Puneți deoparte 2 linguri amestec de ulei.
Adăugați linte, ardei gras, ceapă și țelină la amestecul de ulei rămas; aruncați ușor pentru a acoperi.
Așezați rezervat 2 linguri amestec de ulei și rucola într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi.
Așezați aproximativ 3/4 cană amestec de linte și aproximativ 1 cană amestec de rucola pe fiecare dintre cele 6 farfurii.
Tăiați ouăle pe jumătate pe lungime; acoperiți fiecare porție cu 2 jumătăți de ou.
Se presară uniform cu restul de 1/8 linguriță de piper negru.