Salată de linte cu brânză Feta

Salată de linte cu brânză Feta
Salata de linte cu brânză Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 315 calorii, 18g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână țelină, cățel de usturoi, brânză feta și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Salată De Linte Cu Feta, Salată de linte roșie cu Fetan și sfeclă, și Salată de linte cu lămâie cu Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați lintea într-o cratiță mare; acoperiți cu apă la 2 inci deasupra lintei și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge bine și se lasă deoparte.
3
Combinați sucul de lămâie și următoarele 5 ingrediente (suc de lămâie prin usturoi) într-un castron mediu; se amestecă cu un tel de sârmă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați linte, roșii, castraveți, brânză și țelină la amestecul de suc de lămâie; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CastraveteCastravete
TomateTomate
LinteLinte
țelinățelină
BrânzăBrânză
5
Serviți pe farfurii căptușite cu salată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate78
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista