Salată de legume la grătar, rucola și roșii galbene

Salata de legume la grătar, rucola și roșii galbene este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 86 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de șalotă, oțet balsamic, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de rucola de pui și legume la grătar, Salată de pui la grătar-rucola cu Salsa de roșii la grătar, și Rucola, Roșie Galbenă Și Salsa Nectarină.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei gras, cu pielea în jos, pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 10 minute. Curățați și tăiați ardeii grași în fâșii.
Așezați ceapa pe grătar; grătar 7 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie. Se răcește 5 minute; tăiați felii de ceapă în jumătate.
Combinați ardeii grași, ceapa, rucola și roșiile într-un castron mare; aruncați ușor pentru a combina.
Combinați șalotele și ingredientele rămase, amestecând cu un tel.
Stropiți pansamentul peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi.