Salată de Grapefruit, nucă și Feta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Grapefruit, nucă și Feta. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 4 și costă $1.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 207 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, grapefruit, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Năsturel, Grapefruit Roz Și Nucă, Salată de năsturel, Grapefruit roz și nucă, și Biban de mare negru ars cu verdeață amară, fenicul, Grapefruit și salată Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și tăiați grapefruitul peste un castron; stoarceți membranele pentru a extrage sucul. Puneți secțiunile deoparte; rezervați 3 linguri de suc. Aruncați membranele.
Combinați sucul, uleiul de măsline, zahărul, sarea și piperul, amestecând cu un bici. Împărțiți salata uniform între 4 farfurii; presărați 1 lingură de brânză feta mărunțită și 1 lingură de nuci prăjite peste fiecare salată. Împărțiți uniform secțiunile de grapefruit între salate și stropiți cu vinetă.