Salată De Friptură Thailandeză

Salată De Friptură Thailandeză
Salata de friptură Thailandeză necesită aproximativ 3 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 350 calorii, 26g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $5.08 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de roșii cherry, castraveți, salată verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Friptură Thailandeză, Salată De Friptură Thailandeză, și Salată De Friptură Thailandeză La Grătar.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați împreună ceapa verde, iarba de lămâie, cilantro, frunzele de mentă, sucul de lămâie, sosul de pește, sosul de chili și îndulcitorul granulat SPLENDA diametral, până când se combină bine și îndulcitorul granulat SPLENDA diametral este dizolvat. Reglați aroma, dacă doriți, adăugând mai mult îndulcitor granulat SPLENDA și/sau sos de pește. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Elixirul GElixirul G
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
îndulcitorîndulcitor
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
SplendaSplenda
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Gatiti friptura la foc mare pe un gratar preincalzit timp de aproximativ 4-6 minute pe fiecare parte, pana cand este fiarta mediu. Nu gătiți prea mult carnea!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Se ia de pe foc și se feliază în fâșii subțiri.
4
Adăugați carnea și sucurile sale în sos și dați-le la frigider, bine acoperite, timp de cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Rupeți salata în bucăți de mărimea mușcăturii și puneți-o într-un bol de salată. Aranjați castravetele deasupra salatei, apoi turnați carnea și sosul peste. Se acoperă cu roșiile cherry și se ornează cu frunze proaspete de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista