Salată de friptură la grătar cu pansament cremos de Avocado
Nevoie de un garnitură fără lactate? Salata de friptură la grătar cu pansament cremos de Avocado ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 29 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 47 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de pansament de casă lite, friptură de vită, praf de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Salată de friptură cu sos cremos de Avocado, Friptură la grătar și salată de Mango cu pansament de fermă cu lapte de Avocado, și Salată de friptură flanc la grătar cu sos cremos de Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Presărați friptura cu pudră de chili. Grătar 5 până la 7 min. pe fiecare parte sau până la coacere medie (160F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Scoateți din grătar; acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Folie De Aluminiu
4
Lăsați să stea 5 min.
5
Între timp, aruncați verdeața cu roșii, ceapă și măsline; așezați pe platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Verzii
Măsline
Ceapă
6
Puneți pansamentul și avocado în blender; capac. Se amestecă până se omogenizează.
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.