Salată de fenicul și țelină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fenicul și țelina. Această rețetă servește 6 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 139 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, fenicul cu bulb, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Fenicul și telina Slaw, Țelină, măr și fenicul Slaw, și Țelină, Măr Și Fenicul Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați oțetul și zahărul în fundul unui bol și bateți în ulei.
Adăugați slaw în castron. Se toacă frunzele de fenicul și se adaugă la varză. Pătrundeți becul de fenicul, tăiați miezul și feliați subțire, adăugați la varză.
Adăugați țelina și busuiocul în salată, aruncați pentru a combina, condimentați din belșug cu sare și piper, după gustul dumneavoastră.