Salată de fenicul ras și Rucola
Salata de fenicul ras și Rucola este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 84 calorii. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, oțet de cidru, fenicul cu bulb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Salată De Fenicul Ras Și Rucola, Salată De Rucola Și Fenicul Cu Pepato Pecorino Ras, și Salată De Fenicul Ras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile din bulbul de fenicul; rezervați aproximativ 2 linguri de verdeață (aruncați tulpinile sau economisiți pentru a face bulion). Pe placa de tăiere, așezați becul, partea superioară în sus. Cu cuțit ascuțit sau mandolină, tăiați becul în jumătate, apoi tăiați în felii subțiri.
Într-un castron mare, amestecați coaja de portocală și sucul, uleiul, oțetul și sarea cu biciul.
Adăugați fenicul feliat; aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea cel puțin 20 de minute.
Chiar înainte de servire, adăugați rucola, brânză și verdeață de fenicul rezervată; aruncați ușor.