Salată de fenicul ras, ridiche și Grapefruit
Salata de fenicul ras, ridiche și Grapefruit este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 178 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână roz, cățel de usturoi, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Fenicul Ras Și Ridiche, Salată De Ridiche Rasă, Fenicul Și Parmezan, și Fenicul ras cald cu Grapefruit roz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul cu semințe de fenicul într-o cratiță mică, grea, la foc moderat, până când semințele sunt parfumate și aurii palide, 1 până la 2 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă 2 ore.
În timp ce semințele se înmoaie, sfertul bulbilor de fenicul pe lungime și tăiați și aruncați majoritatea miezurilor, lăsând doar suficient miez pentru a păstra intacte sferturile de fenicul.
Tăiați feniculul pe lungime în felii subțiri de hârtie cu slicer.
Transferați într-un castron mare.
Tăiați ridichile transversal în felii foarte subțiri (puțin mai groase decât feliile de fenicul) cu slicer și adăugați la fenicul în castron.
Tăiați coaja, inclusiv toată miezul alb, din grapefruit cu un cuțit mic ascuțit. Lucrând peste un castron, tăiați segmentele fără membrane și stoarceți sucul din membrane în castron.
Transferați segmentele pe o tăietură, rezervând sucul în castron și tocați grosier, apoi adăugați la fenicul și ridichi.
Turnați uleiul de fenicul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mic. (Aruncați semințele.)
Se toacă usturoiul și se pasează într-o pastă cu un vârf de sare folosind un cuțit mare și greu, apoi se transferă într-un alt castron mic.
Bateți sare, piper, ulei de fenicul și 5 linguri de suc de grapefruit, apoi turnați peste salată, aruncând ușor pentru a acoperi.
* Uleiul de fenicul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit într-un recipient etanș. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.* Feniculul și ridichile pot fi feliate cu 6 ore înainte și răcite, acoperite cu prosoape de hârtie umezite.* Grapefruitul poate fi tocat cu 6 ore înainte și răcit, acoperit. Răciți sucul separat.* Pansamentul poate fi făcut cu 2 ore înainte și păstrat la temperatura camerei sau răcit, acoperit.