Salată de fenicul ras cu portocale și Pecorino
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata de fenicul ras cu portocale și Pecorino ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 221 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,41 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați bulbi de fenicul, portocale de buric, pecorino romano grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fenicul ras cu portocale de sânge, Pecorino și rodii, Salată De Fenicul Ras, Portocale Și Pecorino, și Salată De Rucola Și Fenicul Cu Pepato Pecorino Ras.
Instrucțiuni
Se fierbe sucul de rodie într-o cratiță mică și grea până se reduce la aproximativ 1/4 cană, aproximativ 6 minute.
Transferați într-un castron mic sau într-o ceașcă de măsurare și răciți rapid într-o baie de gheață.
Între timp, tăiați feniculul în felii subțiri de hârtie cu slicer.
Tăiați coaja, inclusiv toată miezul alb, din portocale.
Tăiați segmentele fără membrane și tăiați grosier.
Bateți 1/2 linguriță de sare în suc de rodie, apoi bateți în ulei.
Aranjați fenicul și portocalele pe farfurii de salată sau puneți-le într-un bol mare de salată.
Se presară cu brânză și se stropesc cu pansament. Se condimentează cu piper.