Salată de fenicul ras cu portocale, măsline verzi și fistic
Salata de fenicul ras cu portocale, măsline verzi și fistic este o fără gluten, primar și vegan garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 183 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, coajă de portocală, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fenicul ras cu măsline verzi și Provolone, Fenicul ras cu portocale și măsline, și Salată de fenicul ras și mere verzi cu sos de portocale și salată de Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare; aruncați ușor pentru a combina.
Tăiați frunzele exterioare dure din fenicul și tocați frunzele cu pene pentru a măsura 2 linguri.
Scoateți și aruncați tulpinile.
Tăiați bulbul de fenicul în jumătate pe lungime și aruncați miezul. Tăiați subțire bulbii de fenicul.
Adăugați felii de fenicul în amestecul de suc și aruncați ușor pentru a combina.
Se presară cu frunze de fenicul și nuci.