Salată De Fasole Nicoise

Salată De Fasole Nicoise
Salata de fasole Nicoise este o fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 184 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, fasole, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată De Fasole Nicoise, Salată De Fasole Verde Ni, și Resturi De Fasole Verde Ni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele nouă ingrediente (busuioc prin ulei de măsline) într-un borcan care are un capac sigur și scuturați naiba din el. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2
Gatiti fasolea in apa clocotita cu sare pana la coacerea dorita. Șocați-le în apă rece pentru a opri procesul de gătit și scurgeți-le complet. Lăsați fasolea să se usuce pe un prosop de hârtie și păstrați-le la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Separați gălbenușurile de albușuri. Împingeți separat albușurile și gălbenușurile printr-o strecurătoare pentru a obține bucăți fine de albușuri și bucăți fine de gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Aranjați artistic fasolea între patru farfurii. Punctați fasolea pe fiecare farfurie cu șase până la opt măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5
Stropiți două linguri de pansament peste fasole și măsline pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
6
Presărați o lingură de bucăți de albuș de ou și apoi o linguriță de gălbenușuri de ou peste fiecare salată de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
7
Se servește cu niște pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista