Salată de fasole albă cu ciuperci Shiitake
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fasole albă cu ciuperci Shiitake. Această rețetă servește 8. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 194 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Dacă aveți parmezan, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 48%. Rețete similare includ Se amestecă prăji: fasole verde și ciuperci Shiitake, Tofu prăjit și ciuperci Shiitake în sos picant de fasole neagră, și Salată de sorg cu linte încolțită și ciuperci Shiitake.
Instrucțiuni
Ungeți ciupercile cu o parte din ulei și condimentați cu sare și piper după gust. Grătați timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte, îndepărtați și feliați în felii de 1/4 inci.
Așezați fasolea caldă într-un castron mare, adăugați ciuperci, ierburi și roșii.
Bateți împreună sucul de lămâie, uleiul de măsline și usturoiul și turnați peste fasole.
Se adaugă brânza și se condimentează cu sare și piper după gust.