Salată de căpșuni spanac
Salata de căpșuni și spanac este un aperitiv fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar. Această rețetă face 8 porții cu 159 de calorii, 4 g de proteine și 11 g de grăsime fiecare. Pentru 1,02 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Ziua Mamei va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de piper, muștar dijon, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 51%, care este solid. Rețete similare includ Salată de căpșuni, avocado, spanac, cu vinegretă de căpșuni, salată de căpșuni, avocado, spanac, cu vinegretă de căpșuni, și salată de spanac, căpșuni, cu vinaigretă de căpșuni.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant.
Scoateți pe prosoape de hârtie cu o lingură cu fantă; scurgere.
Într-un castron mic, amestecați oțetul, mierea, uleiul, muștarul, piperul și sarea. Într-un castron mare, combinați spanacul, portocalele, căpșunile, castravetele, ceapa și morcovul.
Turnați dressing peste salată; arunca pentru a acoperi.
Se presara cu nuca si bacon.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Rieslingul „Bass” de la NV Bully Hill Vineyards, cu o evaluare de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
NV Bully Hill Vineyards „Bass” Riesling