Salată de cuscus israeliană prăjită cu legume de vară la grătar

Salată de cuscus israeliană prăjită cu legume de vară la grătar
Salata de cuscus israeliană prăjită cu legume de vară la grătar este o fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 19g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 685 calorii. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți ardei gras, usturoi, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un mare scor spoonacular de 86%. Rețete similare includ Salată de cuscus israeliană prăjită cu legume de vară la grătar, Legume prăjite cu cuscus israelian prăjit, și Salată de cuscus israeliană cu legume prăjite.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți împreună oțetul, muștarul și usturoiul, adăugați încet uleiul de măsline și bateți până se combină. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă 1/2 marinata peste legume și se lasă să stea la temperatura camerei timp de 15 minute. Preîncălziți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Scoateți legumele din marinată și grătiți legumele până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Tăiați dovleceii și ardeii în bucăți de 1/2 inch, tăiați roșiile în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
5
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare, adăugați cuscusul și prăjiți până se rumenesc ușor. Acoperiți cuscusul cu bulionul fierbinte plus apă fierbinte și dați la fiert, gătiți până la dente și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
6
Așezați într-un castron mare de servire, adăugați legumele și ierburile la grătar și aruncați cu vinaigreta rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Se servește la temperatura camerei.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Miguel Torres Cordillera Chardonnay cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Nasul prezintă o mare complexitate aromatică, dezvăluind note florale, piersici și litchi. Proaspăt la gust, cu aciditate suculentă și o dungă de coniac care este semnul distinctiv al solurilor calcaroase din Limari.Sublim cu caviar. Un ideal pentru partener pentru păstrăv și somon afumat, fructe de mare proaspete și toate preparatele din pește, indiferent dacă sunt coapte sau în sos.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Revista