Salată de creveți la grătar cu Lemongrass și ardei iute

Salată de creveți la grătar cu Lemongrass și ardei iute

Instrucțiuni

1
Înmuiați creveții (încă în scoici) în apă sărată 5 minute, apoi clătiți bine într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Puneți toate ardeii iute cu usturoi într-o pastă grosieră cu un mortar și pistil și amestecați sosul de pește și sucul de lămâie și zahărul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Transferați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
4
Tăiați cojile de creveți cu foarfeca în centrul spatelui, de la capătul larg până la a doua până la ultima secțiune a cozii. Creveți fluture în cochilii lor, făcând o incizie profundă de-a lungul lungimii spatelui, unde sunt tăiate cochilii, și devein.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Aruncați frunzele exterioare dure de lemongrass și tăiați capetele rădăcinii. Tăiați subțire 6 inci de tulpini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
6
Grătiți creveții pe părțile laterale pe un raft Uns cu ulei setat la 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori până când cojile sunt roz și ușor carbonizate, iar creveții sunt doar gătite, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. (Alternativ, grătiți creveții într-o tigaie fierbinte, bine condimentată, la foc moderat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
7
Aruncați creveții (cu scoici încă aprinse) cu amestec de chile și amestecați lemongrass feliat, șalotă, scallions și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Se servește pe un pat de salată și roșii cu coriandru sau mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
9
Serve on a bed of lettuce and tomato with cilantro or mint.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista