Salată de creveți la grătar cu Lemongrass și ardei iute

Salată de creveți la grătar cu Lemongrass și ardei iute

Instrucțiuni

1
Înmuiați creveții (încă în scoici) în apă sărată 5 minute, apoi clătiți bine într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Puneți toate ardeii iute cu usturoi într-o pastă grosieră cu un mortar și pistil și amestecați sosul de pește și sucul de lămâie și zahărul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Transferați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
4
Tăiați cojile de creveți cu foarfeca în centrul spatelui, de la capătul larg până la a doua până la ultima secțiune a cozii. Creveți fluture în cochilii lor, făcând o incizie profundă de-a lungul lungimii spatelui, unde sunt tăiate cochilii, și devein.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Aruncați frunzele exterioare dure de lemongrass și tăiați capetele rădăcinii. Tăiați subțire 6 inci de tulpini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
6
Grătiți creveții pe părțile laterale pe un raft Uns cu ulei setat la 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori până când cojile sunt roz și ușor carbonizate, iar creveții sunt doar gătite, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. (Alternativ, grătiți creveții într-o tigaie fierbinte, bine condimentată, la foc moderat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
7
Aruncați creveții (cu scoici încă aprinse) cu amestec de chile și amestecați lemongrass feliat, șalotă, scallions și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Se servește pe un pat de salată și roșii cu coriandru sau mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
9
Serve on a bed of lettuce and tomato with cilantro or mint.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista