Salată De Crab Și Avocado Cu Pansament Japonez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de Crab și Avocado cu pansament Japonez. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $1.87 pe portie. O porție conține 141 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime. 393 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Mergeți la magazin și ridicați avocado, pastă de wasabi, ml tbsps mirin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Rețete similare includ Salată de Crab și Avocado cu pansament Japonez, Salată de Crab, Mango și Avocado cu sos de citrice, și Salată de Crab și rucola cu sos de Avocado-Lime.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.