Salată de Crab și Avocado cu pansament Japonez
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și pescatarian rețete pentru cutia de rețete, salata de Crab și Avocado cu pansament japonez ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.89 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 156 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei iute lung, mirin, carne de crab și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce e bine. Încercați Salată De Crab Și Avocado Cu Pansament Japonez, Salată De Crab Și Avocado Cu Pansament Japonez, și Salată de Crab, Mango și Avocado cu sos de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron care va lua carnea de crab mai târziu, amestecați împreună mirin, wasabi, oțet de orez, ulei de susan și sare. Apoi scoateți aproximativ 4 lingurițe într-un alt castron mare care se va potrivi cu salata dvs. mai târziu.
La prima cantitate mai generoasă de pansament, adăugați chile tocat mărunt și apoi carnea de crab și furculiți pentru a amesteca bine.
La cantitatea mică de pansament din celălalt bol, adăugați sucul de lămâie și apoi frunzele de salată și aruncați bine pentru a amesteca înainte de a aranja pe 4 farfurii.
Puneți un sfert din amestec într-o măsură obișnuită de bucătărie metalică din a treia ceașcă, strângând-o pentru a intra totul, apoi duceți-o pe o farfurie căptușită cu salată și desfaceți-o în centrul acesteia. Întoarceți-vă, atingeți și carnea de crab ar trebui să cadă. Continuați cu restul de 3/4 din carnea de crab și celelalte 3 farfurii.
Folosind o măsură rotunjită de jumătate de lingură, scoateți bucle sau cocoașe de avocado și punctați deasupra bucăților de salată. Spritz cu puțin suc de lămâie.
Presărați arpagicul tocat peste cele 4 movile de crab și duceți farfuriile la masă.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio
Crabul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Un vin pe care l-ați putea încerca este Brick & Mortar Manchester Ridge Vineyard Chardonnay. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Brick & Mortar Manchester Ridge Vineyard Chardonnay