Salată de ciuperci sălbatice, sfeclă prăjită și brânză de capră cu ceapă pur și simplu

Salată de ciuperci sălbatice, sfeclă prăjită și brânză de capră cu ceapă pur și simplu
Ciuperci sălbatice, sfeclă prăjită și salată de brânză de capră cu ceapă pur Approxe ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 488 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.5 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciuperci chanterelle, ceapă cipollini, salvie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 67 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de sfeclă de pui vampir cu Scallions și brânză de capră și Ghouls prăjiți cu ceapă, Salată de sfeclă prăjită și brânză de capră, și Salată De Sfeclă Prăjită Și Brânză De Capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie saut la foc moderat, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adaugă ceapa și șalota și saut, amestecând ocazional, până se înmoaie. Condimentează cu sare, adaugă smântâna grea și continuă să gătești, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CeapăCeapă
SareSare
3
Transferați amestecul de ceapă într-un robot de bucătărie sau blender și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Într-o tigaie medie saut la foc mare, încălziți uleiul de nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De NucUlei De Nuc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adaugă ciupercile, în loturi dacă este necesar, și saut-ul, amestecând ocazional, până când lichidul eliberat de ciuperci se evaporă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
3
Adăugați Salvia, condimentați cu sare și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile sunt aurii și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aranjați sfecla într-un vas de copt mare și adânc și stropiți cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Adăugați suficientă apă pentru a ajunge la aproximativ 1/4 inch pe părțile laterale ale vasului de copt. Acoperiți cu folie și prăjiți până când sfecla este fragedă, aproximativ 45 de minute. Odată ce sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, curățați-le și tăiați-le în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Transferați sfecla într-un castron mediu, adăugați coaja de lămâie, sucul de lămâie și arpagicul, condimentați cu sare și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
ArpagicArpagic
SfeclăSfeclă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aranjați semințele de dovleac pe o foaie de copt mare, cu margini, stropiți cu ulei de nucă și aruncați pentru a combina. Prăjiți până la prăjit, aproximativ 10 minute, apoi aruncați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
Ulei De NucUlei De Nuc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, albiți mazărea până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți, apoi scufundați imediat mazărea în apa cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MazăreMazăre
4
Scurgeți din nou mazărea și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
1
Într-un castron mare combinați ciupercile, sfecla, mazărea, brânza de capră și ceapa pur și amestecați pentru a combina. Împărțiți salata în 4 farfurii, presărați semințe de dovleac prăjite și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
Brânză De CaprăBrânză De Capră
CiuperciCiuperci
SfeclăSfeclă
CeapăCeapă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
De La Maestru
3
Bucatar sef, (c) Fox 2013
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista