Salată de ciuperci sălbatice, sfeclă prăjită și brânză de capră cu ceapă pur și simplu
Ciuperci sălbatice, sfeclă prăjită și salată de brânză de capră cu ceapă pur Approxe ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 488 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.5 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciuperci chanterelle, ceapă cipollini, salvie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 67 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de sfeclă de pui vampir cu Scallions și brânză de capră și Ghouls prăjiți cu ceapă, Salată de sfeclă prăjită și brânză de capră, și Salată De Sfeclă Prăjită Și Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie medie saut la foc moderat, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adaugă ceapa și șalota și saut, amestecând ocazional, până se înmoaie. Condimentează cu sare, adaugă smântâna grea și continuă să gătești, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Ceapă Eșalotă
Ceapă
Sare
3
Transferați amestecul de ceapă într-un robot de bucătărie sau blender și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Într-o tigaie medie saut la foc mare, încălziți uleiul de nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Nuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adaugă ciupercile, în loturi dacă este necesar, și saut-ul, amestecând ocazional, până când lichidul eliberat de ciuperci se evaporă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
3
Adăugați Salvia, condimentați cu sare și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile sunt aurii și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aranjați sfecla într-un vas de copt mare și adânc și stropiți cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Adăugați suficientă apă pentru a ajunge la aproximativ 1/4 inch pe părțile laterale ale vasului de copt. Acoperiți cu folie și prăjiți până când sfecla este fragedă, aproximativ 45 de minute. Odată ce sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, curățați-le și tăiați-le în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
4
Transferați sfecla într-un castron mediu, adăugați coaja de lămâie, sucul de lămâie și arpagicul, condimentați cu sare și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Arpagic
Sfeclă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aranjați semințele de dovleac pe o foaie de copt mare, cu margini, stropiți cu ulei de nucă și aruncați pentru a combina. Prăjiți până la prăjit, aproximativ 10 minute, apoi aruncați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Dovleac
Ulei De Nuc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
1
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, albiți mazărea până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți, apoi scufundați imediat mazărea în apa cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Mazăre
4
Scurgeți din nou mazărea și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre
1
Într-un castron mare combinați ciupercile, sfecla, mazărea, brânza de capră și ceapa pur și amestecați pentru a combina. Împărțiți salata în 4 farfurii, presărați semințe de dovleac prăjite și serviți.