Salată de citrice cu sos de șofran
Salata de citrice cu sos de șofran este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție conține 120 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână Clementine, fire de șofran, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sos De Salată Cu Șofran De Lămâie, Salată De Varză Crudă Cu Sos De Citrice, și Salată de rucola cu sos de citrice.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți uleiul de măsline.
Se transferă într-un castron mic și se sfărâmă în șofran.
Lăsați să stea 10 minute.
Adăugați sucul de portocale în cratiță și fierbeți la foc moderat până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 7 minute.
Adăugați sucul în uleiul de șofran și lăsați să se răcească.
Folosind un cuțit ascuțit, curățați grapefruitul și portocalele, tăind toată miezul alb amar; tăiați miezul din Clementine. Se toacă fin Clementina și se adaugă în uleiul de șofran, împreună cu coaja de lămâie. Lucrând peste un castron mare, puțin adânc, cu portocalele și grapefruiturile, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile.
Se toarnă pansamentul de șofran peste secțiuni și se amestecă ușor.