Salata de cartofi Pesto ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,03 USD pe porție. O porție conține 171 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Rețete similare includ Salată De Cartofi Pesto, Salată De Cartofi Pesto, și Salată De Cartofi Pesto.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți cartofii într-un coș mare de aburi peste apă clocotită și aburiți timp de 20 de minute sau până când sunt gătite, dar pielea rămâne intactă. Puneți-le deoparte până când sunt suficient de reci pentru a le manipula. Pătrundeți cartofii și puneți-i într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ardeii și pesto-ul și aruncați ușor pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper, după gust și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
4
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie uscată la foc mediu până se rumenesc parfumat și auriu, amestecând frecvent, aproximativ 3 minute. Într-un robot de bucătărie, procesați nucile de pin și usturoiul până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați busuiocul, parmezanul și sucul de lămâie și procesați până se toacă fin. Cu procesorul pornit, turnați încet uleiul pe jgheabul alimentar. Procesați până se amestecă bine. Condimentează cu sare și piper, după gust.