Salată de cartofi la grătar cu Feta, fasole verde și măsline

Salata de cartofi Fingerling la grătar cu Feta, fasole verde și măsline ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 3.76 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 622 calorii, 14g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți măsline kalamatan, sare kosher, feta și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Fasole verde marinată cu roșii, măsline și Feta, Fingerling Prăjită Și Salată De Roșii Cu Fasole Verde Și Rucola, și Salată De Cartofi La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert și gătiți fasolea vert până la al dente, aproximativ 90 de secunde. Șocați în apă cu gheață, scurgeți bine, tocați în jumătăți sau treimi și rezervați.
Puneți cartofii într-o oală mare, acoperiți cu apă rece de 2 inci și adăugați 1 lingură de sare. Aduceți la fierbere și gătiți până când un cuțit mic introdus în centrul cartofului se întâlnește cu o anumită rezistență, aproximativ 5 minute.
Se scurge bine, se așează pe o foaie de copt și se lasă să se răcească ușor. Înjumătățiți pe lungime.
Bateți oțetul, sucul de lămâie, muștarul, mierea și sarea și piperul. Se amestecă încet uleiul de măsline până se emulsionează.
Încălziți grătarul la foc mediu. Aruncați cartofii cu ulei de canola și presărați sare și piper. Grătați până se rumenesc în pete, aruncând ocazional, aproximativ 5 minute.
Scoateți și aruncați cu o parte din vinetă.
Combinați cartofii, fasolea verde, brânza feta, măslinele și oregano într-un bol. Aruncați cu mai multă vinetă, gustați și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar. Împrăștiați frunzele de pătrunjel deasupra și stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline.