Salată De Cartofi Dulci
Salata de cartofi dulci este o fără gluten și vegan garnitură. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 216 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, oțet de cidru, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Salată de cartofi dulci la grătar cu sos de slănină dulce și acru, Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), și Salată Crudă De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 6 ingrediente (prin piper).
Așezați cartofii într-o cratiță, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 13 minute sau până când sunt fragede; scurgere.
Gatiti fasolea in apa clocotita cu sare 4 minute pana cand este crocanta.
Scurgeți și clătiți sub apă curentă rece.
Combinați cartofii, fasolea și coriandrul într-un castron mediu.
Adăugați pansamentul chutney; aruncați pentru a acoperi.