Salată de cartofi cu oțet de șampanie

Salată de cartofi cu oțet de șampanie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de cartofi cu oțet de șampanie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 221 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați cartofi fingerling, oțet de șampanie, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Stridii cu șampanie-oțet Mignonette, Carne de porc fiartă în oțet de șampanie, și Salată De Cartofi Cu Ulei Și Oțet.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, acoperiți cartofii cu apă și dați la fiert. Se fierbe la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți și curățați cartofii, apoi tăiați-i în monede de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
3
Într-un castron, bateți oțetul de șampanie cu muștarul. Adăugați treptat uleiul, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De șampanieOțet De șampanie
MuștarMuștar
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați scallions și șalota și condimentați pansamentul cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SareSare
5
Adăugați cartofii și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
6
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 10 minute înainte de servire.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista