Salată de cartofi Cajun cu cârnați Andouille
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de cartofi Cajun cu cârnați Andouille. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 308 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,01 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ardei gras, muștar de cereale dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de cartofi Cajun cu cârnați Andouille, Cajun Andouille Cârnați Gumbo, și Cajun fructe de mare și Andouille Cârnați Gumbo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați cârnați;saut până la maro, aproximativ 5 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie și scurgeți.
Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert.
Adăugați cartofi; gatiti doar pana cand se inmoaie, amestecand ocazional, aproximativ 9 minute.
Bateți oțetul, sosul de piper și muștarul într-un castron mare.
Transferați cartofii calzi în castron cu amestec de oțet și aruncați ușor. Se amestecă ușor în cârnați, ardei gras, țelină, ceapă verde și 1/4 cană de ulei. Se condimentează cu sare și piper.
Se servește cald sau la temperatura camerei.