Salată De Caesar

Salata de Caesar reteta este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un super lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 6 porții cu 522 calorii, 27G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.45 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de romaină sfâșiată, suc de lămâie, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Salată Ușoară De Caesar, Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, și Salată Caesar la grătar cu pansament ușor pentru salată Caesar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați friptura într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Într-un castron, combinați sosul de salată, muștarul și sucul de lămâie; puneți deoparte 3/4 cană.
Se toarnă amestecul de pansament rămas peste friptură. Sigilați punga și dați-o la frigider timp de 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Ungeți ambele părți ale pâinii cu 1/4 cană din amestecul de pansament rezervat. Puneți pâinea la grătar, neacoperită, la foc mediu timp de 1-2 minute pe fiecare parte sau până când este ușor prăjită. Înfășurați în folie și lăsați-o deoparte.
Scurgeți și aruncați marinada. Friptura la gratar, acoperita, la foc mediu timp de 5-8 minute pe fiecare parte sau pana cand carnea atinge gradul de coacere dorit (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie sa citeasca 145%; mediu, 160%; bine facut, 170%).
Așezați romaine și roșii pe un platou de servire. Feliați friptura în diagonală; aranjați peste salată.
Se servește cu pâine prăjită și amestecul de pansament rămas.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca O S Vinăria Elephant Mountain Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![O S Vinăria Elephant Mountain Merlot]()
O S Vinăria Elephant Mountain Merlot
piele, florale, fructe