Salata de brânză de capră cu crustă de alune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 351 calorii, 12g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,95 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină universală, coajă de portocală, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Brânză de capră cu crustă de alune cu verdeață mixtă și vinaigretă de mure, Radicchio, Brânză De Capră Și Salată De Alune, și Salată De Brânză De Capră Cu Crustă De Migdale.
Instrucțiuni
1
Așezați făina și pesmetul pe farfurii separate. Înveliți rondele de brânză cu făină. Înmuiați brânza în ou, apoi în pesmet, acoperind complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Brânză
Făină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
2
Așezați pe o foaie mică de copt. Lingura alune deasupra brânză. Apăsați ușor alunele în brânză pentru a adera. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Bateți oțetul, coaja de portocală și concentratul de suc de portocale într-un castron mediu pentru a se amesteca. Treceți treptat în ulei. Se condimentează cu sare și piper. (Vinaigreta se poate face cu 4 ore înainte. A se păstra la temperatura camerei; rewhisk înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
Sare și Piper
Coaja De Portocala
Vinetă
Oțet
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Coaceți brânza până când se încălzește și se acoperă maro, aproximativ 6 minute.Aruncați Nasturel și andive într-un castron mare, cu suficientă vinetă pentru a acoperi. Condimentați verdeața cu sare și piper. Împărțiți verdele între 4 farfurii. Se acoperă cu brânză caldă.