Salată de brânză albastră și struguri cu nuci pecan caramelizate

Rețeta se poate face salată de brânză albastră și struguri cu nuci pecan caramelizate în aproximativ 15 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 389 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,34 USD pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 43 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți brânză, ulei de măsline, struguri și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Năut, brânză albastră și Sandwich cu salată de struguri, Pui prăjit cu salată de struguri și brânză albastră, și Frisocrode Și Salată De Struguri Cu Verjus Și Brânză Albastră.
Instrucțiuni
Mai întâi, caramelizați nucile.
Încălziți untul și zahărul într-o tigaie mică, apoi amestecați nucile. Gatiti la foc mic timp de aproximativ 5 minute pana cand nucile sunt crocante si acoperite cu untul zaharos. Sfat pe o foaie de copt unsă, lăsați să se răcească ușor, apoi tocați aproximativ.
Bateți împreună oțetul și uleiul de măsline până se omogenizează bine, apoi amestecați puțină sare și piper după gust.
Pentru a servi, rupeți frunzele de pe cicoare și puneți-le într-un castron cu racheta. Feliați strugurii în jumătate, îndepărtați semințele, apoi adăugați în castron cu cea mai mare parte a pansamentului. Aruncați ușor totul împreună până când frunzele sunt acoperite, apoi aranjați pe 4 farfurii de servire. Se sfărâmă peste brânză și se acoperă cu o împrăștiere de nuci.
Stropiți cu pansamentul rămas pentru a servi.