Salată De Broccoli

Salată De Broccoli
Salata de Broccoli este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 173 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, țelină, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carpaccio de Broccoli cu salată de tulpină de Broccoli, Salată de Broccoli de casă – o salată ușoară și gustoasă, care nu necesită gătit, și Dar nu mănânc Broccoli, salată de Broccoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Combinați maioneza și ingredientele rămase, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Se toarnă pansamentul peste amestecul de broccoli și se aruncă bine. Se răcește timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista