Salată de ardei roșu prăjit și ton cu oțet de sherry

Salată de ardei roșu prăjit și ton cu oțet de sherry
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete pentru colecția dvs., ardei roșu prăjit și salată de ton cu oțet de sherry ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 131 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food are 18 fani. Un amestec de ardei prăjiți dintr-un borcan, tunan durabil în ulei de măsline, oțet de sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Salată de ton, anghinare și ardei roșu prăjit, Ardei roșu prăjit și friptură de ceapă cu oțet Balsamic, și Fripturi De Somon Prăjite În Tigaie Cu Oțet De Sherry - Glazură De Miere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aranjați ardeii prăjiți pe o farfurie. Împrăștiați tonul, ouăle, ceapa și măslinele deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(Keebler)(Keebler)
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
2
Stropiți peste oțet și ulei, apoi împrăștiați cu pătrunjel și condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista