Salată de andive de năsturel cu portocale de sânge și rodii
Salata de andive de năsturel cu portocale de sânge și rodii este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 12 porții. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 80 de calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați rucola, vinetă de șampanie, semințe de rodie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Fenicul ras cu portocale de sânge, Pecorino și rodii, Sfeclă Feliată Subțire Cu Portocale De Sânge Și Năsturel, și Salată de andive cu portocale și brânză de capră.
Instrucțiuni
Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați portocalele. Setați 1 portocaliu, tăiat cu fața în jos, pe o tăietură. Urmând curba cu cuțitul, tăiați coaja și miezul alb.
Tăiați între membranele interioare și fructe pentru a elibera segmente; aruncați segmentele în castron. Repetați cu portocalele rămase.
Clătiți și uscați nasturelul. Într-un castron mare, aruncați Nasturel, andive belgiene și portocale cu suficientă vinetă pentru a acoperi. Împărțiți între 12 farfurii de salată și garnisiți fiecare salată cu semințe de rodie și migdale prăjite.